Luksuzna kuća u podnožju Avale, Pariske komune

Šifra nekretnine : 2755

Prodaja 680.000 € - Kuća
352.00 m210.0 Sobetoplotne pumpe Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Vrčin+ Ulica: Pariske komune+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Nesvakidašnje luksuzan kompleks od 3 kuće u podnožju Avale. Kuće su okružene zelenilom a položaj im je takav da možete da uživate u svim čarima prirode, na samo 15tak minuta od Beograda.
Kuća ima 352m2 i sastoji se od prizemlja, prvog sprata i potkrovlja. Pored slika možete pogledati raspored i dimenzije prostorija.
Svaka kuća ima svoj bazen dimenzija 11×6m kao i kompletno uređeno prednje i zadnje dvorište, prostor oko bazena. Postoji mogućnost dodavanja bazenskog i dvorišnog aksesoara uz nadoknadu.
Svaka kuća se nalazi na zasebnoj parceli, sa zasebnom građevinskom dozvolom, posebno plaćenim naknadama za uređenje gradskog građevinskog zemljišta, i posebnim kućnim brojem. Tri parking mesta dopunjuju udobnost ovog projekta.
Kuće su dizajnirane po "Smart house" principu, integrisane sa Android i IOS sistemima za tablet, telefon ili kompjuter.
Cela kuća je pokrivena RAHAU sistemom podnog grejanja u 6 zona, toplotnim pumpama vazduh-voda. Svaka zona ima mogućnost zasebne regulacije temperature koja je ujedno povezana i sa "Smart House" sistemom. Za hladjenje se koristi parapetni fan-coil sistem i svaka soba poseduje jedan.
Ova kuća nudi još mnogo više pa Vas molimo da nas pozovete za više informacija.
U izgradnji-građeviska dozvola.
Cena je sa PDV-om
Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Dvorište, Bazen
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija
  • OPREMLJENOST:Podno grejanje

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Agent: Žaklina Antonijević

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 87

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Kuća-Prodaja

Kuća u Ostružnici, Vuka Karadžića

10.0 | 583m2 | 6ari | 660.000 €
Uknjižena, Lux, trospratna kuća u Ostružnici, 5 km udaljena od Metroa i Expoa. Kuća ima 583 m2 i prostire se na skoro 6 ari placa. Ceo objekat je podeljen na 4 stana, sa pomoćnim prostorijama, 6 parking mesta ispred same kuce i jednom garazom. Svaki stan je pojedinačno uknjižen pa je odlična investicija. Stanovi su po strukturi četvorosobni. Svaki stan je dvostrano orijentisan i poseduje dve terase i sa prednje i sa zadnje strane kuce, a stan na prvom spratu poseduje i bastu koja pripada samo tom stanu. Sa terasa se pruza prelep pogled jer se kuca nalazi na uzvisenju i veoma je osuncana. Kuća je kompletno renovirana kvalitetnim materijalima: ulaznim stepenicama od granita, kvalitetnim parketom, italijanskom keramikom. Grejanje je na norveske radijatore. Na svakom spratu, pre nego sto se udje u stan, nalazi se i mala ostava u hodniku odvojena posebnim vratima. Agencijska provizija 2%
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Kuća u Slancima, Slanački put

10.0 | 900m2 | 16ari | 800.000 €
kuća, 900m2 (terase 100m2), S+P+PTK, plac 16 ari. Predata na legalizaciju Prelepo projektovana kuća na parceli od 16 ari. Kuća je u sivoj fazi. Nalazi se na odličnoj lokaciji. Pogodna za stanovanje ili kao poslovni prostor . Nalazi se na 10-15 minuta od centra grada. Prodavac snosi sve troškove legalizacije. Agencijska provizija 2%
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Kuća na Banovom brdu, Udbinska

10.0 | 82m2 | 850.000 €
Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! Kuća, 82m2 uknjižena, stvarna kvadratura 415m2, terase 35m2, EG, PR+II, Uknjižena na 82m2 Kuća ukupne kvadrature 415m2( terasa 35m2), uknjižena na 82m2 podeljena na pet stanova, 100m od Požeške ulice na odličnoj lokaciji. Nalazi se u blizini vrtića, škole, ada mall-a. Prodaje se sa nameštajem. Agencijska provizija 2%
Detaljnije