Luksuzan lokal kod Kalenić Pijace, Kursulina

Šifra nekretnine : 2666

Izdavanje 4.000 € - Lokal
180.00 m2CG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Kalenić pijaca+ Ulica: Kursulina+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 prazan 

Lokal se nalazi u samom srcu Vračara, na samo minut hoda od Kalenić pijace, u zgradi iz 2014. godine. Pogodan je za razne delatnosti zbog otvorene strukture. Odmah raspoloživ za prilagodjavanje budućim zakupcima.

Prostor je u dva nivoa i merena kvadratura je oko 180m2 (uknjižen na 149m2). Prvi nivo je prizemlje (u nivou ulice, sa platoom ispred lokala). Prvi nivo ima 80m2 i potpuno je otvorenog tipa. Stepeništem je povezan sa drugim nivoom od 69m2, koji ima sledeću strukturu: dve kancelarije, koje su montažno-demontažnog tipa, kuhinja, toalet, ostava + dodatna, zidom odvojena kancelarija od oko 20m2.

Lokal ima velike staklene portale (izloge) koji se prostiru celom dužinom i visinom lokala (prizemlje + galerija). Veoma je svetao, orijentisan ka ulici

Lokal je opremljen sa 4 klima uredjaja – 3 na prizemlju i 1 na galeriji. Izvučene su instalacije za alarmni sistem i video nadzor.

Na galeriji su formirane dve kancelarije koje su montažno-demontažnog tipa. Kuhinja je opremljena i nalazi se na galeriji. Ima dva mokra čvora.

Cena zakupa je 4.000,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini dve mesečne zakupnine.

Odlična preporuka zbog lokacije i strukture lokala.

Agencijska provizija 50%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog, Kuhinja,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPIS:Lux
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Agent: Svetlana

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 40

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Lokal-Izdavanje

Lokal na Vračaru, Alekse Nenadovića

90m2 | 1.250 €
Odmah useljiv lokal ukupne kvadrature 90m2 koji se nalazi na odličnoj lokaciji. Sastoji se od šest prostorija i dva mokra čvora. Poseduje dva ulaza kao i izlog okrenut ka ulici. Lokal je opremljen klima uređajima. Postoji mogućnost zakupa i polovine lokala koji može funkcionisati kao zaseban lokal. U tom slučaju bi cena zakupa za lokal od 45m2 koji je okrenut ka ulizi iznosila 900 evra, a za lokal koji ima bočni ulaz cena zakupa bi iznosila 650 evra. Odlična preporuka zbog lokacije i strukture lokala. U blizini se nalazi javni parking Slavija. Pogodan za razne delatnosti. Agencijska provizija 50%
Detaljnije