2.5 stan na Dorćolu, Visokog Stevana

Šifra nekretnine : 2425

Prodaja 250.000 € - Stan
64.00 m22.5 SobeCG VI/XI  Štampaj
Lokacija: 25. maj+ Ulica: Visokog Stevana+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1983 

Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari u trajanju od 1 godine!

2.5, 64m2 , dve terase 8m2 i 2 m2,, CG, klima, dva lifta, telefon, interfon. Uknjiženo
Prodaje se dvoiposoban stan od 64m2 na odličnoj lokaciji nedaleko od Dunavskog keja – šetališta „25.maj“, kao i svih bitnih objekata u centru grada.
Stan se nalazi na 6. spratu od ukupno 11 spratova zgrade. Orjentisan je ka dvorištu i ima predivan pogled sa dve otvorene terase.
Stan poseduje ulazni foaje, dnevni boravak otvorenog tipa koji je povezan sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kuhinju, ostavu, kupatilo i dve terase. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu koja ima oko 8m2, a iz trpezarije na terasu od oko 2m2.
Grejanje je centralno. U zgradu je uvedena i topla voda. Stan je opremljen sa klima uredjajem koji se nalazi u dnevnom boravku. Podne obloge su od parketa i pločica.
Na svakom spratu postoji ostava koju mogu da koriste stanari sprata (nema podrum).
Zgrada je obezbedjena interfonom. U zgradi ima dva lifta (manji i veći). U neposrednoj blizini je kompletna infrastruktura potrebna za kvalitetan život.

Odlična preporuka zbog lokacije zgrade, pozicije i strukture stana.



Agencijska provizija 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Telefon

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Agent: Svetlana

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 32

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

3.0 stan u Centru, Knez Mihailova

3.0 | 57m2 | 225.000 €
Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 57m2, terasa, TA, lift, V/V, telefon, interfon. Uknjižen kao idealni deo. Lep stan u starogradnji u samom centru grada u najlepšoj ulici. Sastoji se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka, odvojene kuhinje, kupatila i terase sa pogledom na Sabornu Crkvu. Postoji mogućnost proširenja tavanskog dela za još 45m2. Stan poseduje izlaz na krovnu terasu. Agencijska provizija 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

3.5 stan na Starom Gradu, Kraljice Natalije

3.5 | 82m2 | 275.000 €
3.5, 82m2, terasa , balkon, TA, kaljeva peć, 4 klime, lift, III/VII, podrum, telefon, interfon . Uknjiženo bez kvadrature. Salonac na odličnoj lokaciji, sa pripadajućim podrumom. Visina plafona 3m, četiri klime, kaljeva peć koja greje dve prostorije. Dvostrano orijentisan, pogled na ulicu i dvorište. Dva odvojena kupatila, dva zasebna ulaza. Trenutno se koristi kao dva odvojena stana. Dvorišna strana 32,5m2+7m2 terasa , strana okrenuta ka ulici 55m2+1.5m balkon. 2009 godine rađena vodovod i elektro instalacije, ispod laminata se nalazi hrastov parket, cevi za centralno grejanje dovedene do stana. Blizina Zelenog venca i Terazija. Mogućnost zakupa garažnog mesta. Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Lux 5.5 salonac na uglu DŽ. Vašingtona i Bul. Despota Stefana

5.5 | 150m2 | 310.000 €
Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 5.5, 150m2, CG, telefon, interfon. Uknjiženo bez kvadrature. U prilici smo da Vam ponudimo luksuzno renoviran salonski stan na odličnoj lokaciji u centru grada. Sastoji se tri celine: Dva stana u prizemlju ukupne kvadrature 90m2 i suterena u kome je kancelarijsko-poslovnog prostora od 60m2( tri kancelarije, kuhinja i kupatilo). Visok kvalitet izvedenih unutrašnjih radova. Odlična investicija za poslovno-stambenu namenu! Agencijska provizija 2%
Detaljnije